Den 27. maj afsluttede 13 supervisorer deres uddannelse ved Peqqissaanermik Ilinniarfik, hvor de fik overakt deres bevis.

Som supervisor er man med til at sikre faglig udvikling, personlig trivsel og et fortsat engagement i arbejdslivet, så de får stor betydning for både kollegaer og andre, som har brug for supervision.

Som noget nyt bliver supervisoruddannelsen nu afviklet i samarbejde med Systemisk Institut for Familieterapi og Peqqissaanermik Ilinniarfik vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for det gode samarbejde til SIF og ønske de nye supervisorer et stort tillykke.

Det er en stor glæde, at de nu kan berige andre mennesker med deres store kompetencer i at lave supervision. I evalueringen af uddannelsen sagde de studerende blandt andet: "Uddannelsen har været en personlig og faglig udviklingsrejse, som har givet mig værktøjer fagligt men også i livet. SIF er med mig altid i mit virke men også i livet."

"Den narrative supervisoruddannelse er en meget givende uddannelse der giver nye perspektiver til at se ens egne og andres styrker og værdier som menneske og professionel."

"Supervisoruddannelsen har givet mig værktøjer til at komme videre i arbejdslivet med en følelse af at kunne gøre en forskel"

"Den narrative supervisoruddannelse giver så god mening i den grønlandske kontekst. Den giver et godt fundament for hvordan man på en nænsom og visuel måde kan åbne op for noget der er svært"

"Underviserne er professionelle og erfarne, men vigtigst af alt formår de at undervise fra menneske til menneske som gør undervisningsforløbet trygt og helt vildt udviklende"

Vi starter et nyt hold i august. Tilmelding kan ske på Pi.gl

Man kan se billederne her: